22.8 C
Craiova
duminică, 15 septembrie, 2019
Acasă Actualitate Sute de curse aeriene pentru Istanbul au fost anulate

Sute de curse aeriene pentru Istanbul au fost anulate

-

Sute de curse aeriene au fost anulate joi, pe aeroportul din Istanbul, din cauza ninsorilor abundente înregistrate în Turcia, şcolile fiind închise, informează site-ul cotidianului Le Figaro.

Compania Turkish Airlines a anulat 265 de curse aeriene cu decolare sau aterizare pe aeroportul Atatürk şi alte 37 pe aeroportul Sabiha Goksen. La rândul său, compania aeriană de costuri reduse Pegasus a anulat 34 de zboruri. Ninsori abundente s-au înregistrat în ultimele 24 de ore în sud-vestul Turciei.

Carmen Dumitrescu
Carmen Dumitrescu
A absolvit Facultatea de Istorie Filosofie şi Geografie din Universitatea din Craiova, specializarea Istorie/Spaniolă şi lucrează în presa scrisă din 2008.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.