22.2 C
Craiova
vineri, 7 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateProcesul lui Liviu Dragnea, amânat cu două luni

Procesul lui Liviu Dragnea, amânat cu două luni

Procesul din dosarul Referendumului a reînceput astăzi la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, cu o amânare. Judecătorii au stabilit noul termen pentru data de 23 noiembrie. Mulţi dintre inculpaţi au solicitat instanţei să stabilească un nou termen, fie pentru pregătirea apărării, fie pentru a-şi putea angaja apărători, unii fiind reprezentaţi la primul termen de avocaţi din oficiu.

Instanţa le-a cerut inculpaţilor să spună dacă doresc să dea o o nouă declaraţie în faza de apel. Liviu Dragnea şi unii dintre inculpaţi au arătat că vor să dea o nouă declaraţie, aceştia urmând să fie audiaţi la termenele viitoare.

Judecătorii au stabilit ca cei ce vor să depună înscrisuri, apeluri sau alte documente să o facă până în 10 noiembrie, la ora 12.00, astfel încât completul de judecată să aibă timp să studieze înscrisurile depuse.

Procurorul Direcţiei Naţionale Anticorupţie prezent la şedinţa de judecată a fost de acord cu cererea de amânare. La ieşirea de la Curtea Supremă, șeful interimar al PSD a evitat să facă declarații legate de procesul în care este judecat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS