10.6 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePoliţia Română: 132 de persoane au fost puse sub supraveghere judiciară în ultima săptămână

Poliţia Română: 132 de persoane au fost puse sub supraveghere judiciară în ultima săptămână

În ultima săptămână, la nivel naţional, au fost dispuse măsuri preventive de supraveghere judiciară faţă de 132 de persoane şi au fost înregistrate 11 înlocuiri ale măsurilor preventive de supraveghere judiciară, dispuse iniţial, cu alte măsuri, arată un comunicat de presă al Poliţiei Române.

În perioada 11 – 18 septembrie, la nivel naţional, au fost dispuse măsuri preventive de supraveghere judiciară faţă de 132 de persoane. Măsurile preventive care stabilesc supravegherea judiciară presupun obligaţii în sarcina persoanelor faţă de care au fost dispuse. Astfel, poliţiştii desfăşoară activităţi specifice faţă de 32 de persoane, pe numele cărora a fost dispusă măsura arestului la domiciliu şi faţă de 100 de persoane pe numele cărora a fost dispusă măsura controlului judiciar. În ultima săptămână, la nivel naţional au fost înregistrate 11 înlocuiri ale măsurilor preventive de supraveghere dispuse iniţial, cu alte măsuri. Astfel, măsura controlului judiciar dispusă iniţial a încetat, fiind înlocuită cu măsura arestării preventive (în 6 cazuri), condamnarea cu suspendare a executării pedepsei (în 2 cazuri) şi cu arestul la domiciliu (în 2 cazuri)
De asemenea, măsura arestului la domiciliu a fost înlocuită, într-un caz, cu măsura condamnării cu suspendare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS