14.5 C
Craiova
duminică, 5 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateSUA: Un profesor universitar împușcat mortal în cap, atacatorul - căutat

SUA: Un profesor universitar împușcat mortal în cap, atacatorul – căutat

Un profesor universitar a fost împușcat mortal în cap luni într-un campus al Universității Delta State din Cleveland (Mississippi), în sudul Statelor Unite ale Americii, relatează AFP și media americane, citate de Agerpres.
Studenților li s-a ordonat să rămână în camerele lor, în timp ce poliția făcea verificări în interiorul universității.

Forțe ale poliției au fost desfășurate pentru a-l căuta și neutraliza pe atacator, care ar putea să fie de sex feminin, conform mass-media locale.

La câteva ore după cele întâmplate, studenților li s-a solicitat să rămână în camere și să stea departe de ferestre, a precizat administrația universității într-o postare pe Twitter.

Potrivit cotidianului local The Clarion-Ledger, care citează un anchetator, victima este un profesor de istorie identificat cu numele de Ethan Schmidt. Profesorul a fost împușcat mortal în biroul său.

Un alt ziar din Mississippi, SunHerald, scrie că polițiștii poliția este în căutarea unei femei, Shannon Lamb, suspectată de a fi implicată în moartea, prin împușcare, a unei alte femei, care a avut loc în aceeași zi mai devreme într-un oraș din apropiere.

Aproximativ 4.000 de studenți frecventează Delta State, în timp ce populația orașului Cleveland depășește cu puțin 12.000 de persoane.
http://www.agerpres.ro/externe/2015/09/15/sua-un-profesor-universitar-impuscat-mortal-in-cap-atacatorul-cautat-08-14-42

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS