17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateContestaţia lui Sorin Oprescu se judecă luni la Curtea de Apel Bucureşti

Contestaţia lui Sorin Oprescu se judecă luni la Curtea de Apel Bucureşti

Contestaţia primarului Capitalei, Sorin Oprescu, la decizia de arestare preventivă a sa în dosarul în care este acuzat că a primit mită 25.000 de euro va fi judecată luni de magistraţii Curţii de Apel Bucureşti, potrivit Mediafax.

Potrivit reprezentanţilor Curţii de Apel Bucureşti, contestaţia formulată de primarul Capitalei va fi judecată luni, când magistraţii vor decide dacă acesta va fi menţinut sau nu în arest preventiv. Decizia pe care Curtea de Apel Bucureşti o va lua luni va fi definitivă. Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a fost reţinut de procurorii DNA sâmbătă noapte, iar duminică noapte, cu puţin înainte de miezul nopţii, magistraţii Tribunalului Bucureşti au emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele edilului, care a fost dus în arestul Poliţiei Capitalei. Decizia nu este definitivă şi a fost contestată de Sorin Oprescu la Curtea de Apel Bucureşti.

Potrivit anchetatorilor, primarul general al Capitalei ar fi primit, sâmbătă seară, de la şeful unei instituţii din subordine, 25.000 de euro, bani care proveneau de la patru denunţători.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS