15.1 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateConcurență record la Școala de Poliție de la Câmpina

Concurență record la Școala de Poliție de la Câmpina

Peste trei mii de concurenţi s-au înscris anul acesta la examenul de admitere în Şcoala de Poliţie de la Câmpina, ceva mai mulţi ca în anii trecuţi. Asta pentru că, pentru prima dată, nu mai există o limită de vârstă. Tinerii spun că bătaia pe locuri este justificată, mai ales că la finalul celor doi ani de studiu, proaspeţii agenţi au un contract asigurat, pentru 10 ani, cu Poliţia Română.

Cele peste o mie de fete şi restul de candidaţi băieţi care visează la o carieră în Poliţie au încercat astăzi să treacă de probele fizice.

În acest an s-au înscris 3.200 de candidaţi pentru cele 505 locuri disponibile. Opt locuri sunt repartizate celor aparţinând minorităţilor naţionale, însă noutatea acestui an este faptul că a fost scoasă limita de vârstă pentru candidaţi – 27 de ani. Astfel, în premieră, printre cei înscrişi a fost şi un candidat care avea 40 de ani, care însă nu s-a prezentat apoi la probele fizice.
Probele de admitere se termină vineri, când va avea loc examenul scris la limba română şi o limbă de circulaţie internaţională.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS