16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDolj: A dat în radar cu 141 km/h

Dolj: A dat în radar cu 141 km/h

Efectivele Serviciul Rutier – Biroul Drumuri Naţionale şi Europene, împreună cu Biroul Rutier Craiova, Formaţiunea Rutieră Filiaşi şi Serviciul Rutier Olt au organizat și executat o acțiune, în sistem releu, pentru prevenirea și combaterea evenimentelor rutiere cauzate de viteză.
Acțiunea s-a desfășurat pe D.N. 6 şi D.N. 65, astfel fiind constatate și aplicate 34 sancțiuni contravenționale, de peste 9.100 de lei, din care 26 sancțiuni au fost aplicate pentru viteză neregulamentară. De asemenea, au fost reținute în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice 4 permise de conducere.
În cadrul acțiunii a fost depistat un craiovean de 34 de ani în timp ce conducea un autoturism, pe DN 6, cu viteza de 141 km/h (+71 km/h), în zona de acţiune a indicatorului viteza maximă admisă de 70km/h. Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional şi i s-a reţinut permisul de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pentru o perioadă de 90 zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS