15.6 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateMehedinţi: Aproape 200 de sancţiuni contravenţionale, aplicate de Sfânta Maria

Mehedinţi: Aproape 200 de sancţiuni contravenţionale, aplicate de Sfânta Maria

8 infracțiuni constatate, 195 sancțiuni contravenționale aplicate în valoare de 46.225 de lei, 8 permise de conducere reținute în vederea suspendării și 2 certificate de înmatriculare retrase.

În vederea asigurării unui climat de ordine şi siguranţă publică şi a prevenirii faptelor de natură penală sau contravenţională, poliţiştii mehedințeni au acţionat de Sfânta Maria pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale și crearea unui spațiu de siguranță adecvat pentru comunitate.
Astfel, polițiștii aflați în dispozitiv au constatat 8 infracţiuni din care 5 în flagrant.
De asemenea, au fost depistate 4 persoane suspecte de comiterea unor infracțiuni.
În urma acțiunilor efectuate au fost aplicate 195 de sancțiuni contravenționale în valoare de 46.225 de lei. Totodată, oamenii legii au reținut în vederea suspendării 8 permise de conducere și au retras 2 certificate de înmatriculare.

Ieri, polițiștii orșoveni au oprit în trafic un bărbat de 65 ani, din municipiu,  în timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.
Fiind testat cu aparatul alcooltest a rezultat o concentraţie alcoolică de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză s-au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

Tot ieri, polițiștii Biroului Rutier municipal au oprit în trafic, pe raza localității Șimian, județul Mehedinți, un bărbat de 30 ani, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere.
În cauză s-au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Astăzi, polițiștii Biroului Rutier municipal au oprit în trafic un bărbat de 34 ani, din orașul Vînju Mare, judeţul Mehedinţi, în timp ce conducea un autoturism pe centura ocolitoare a municipiului Dr.Tr.Severin, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.
Fiind testat cu aparatul alcooltest a rezultat o concentraţie alcoolică de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Conducătorul auto a refuzat recoltarea de probe bioligice de sânge, în cauză fiind întocmit dosar penal.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS