22.3 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateUnei tinere i-a fost refuzată cazarea într-un hotel din Marea Britanie, pe motiv că este româncă

Unei tinere i-a fost refuzată cazarea într-un hotel din Marea Britanie, pe motiv că este româncă

(Foto: firestock ru)
(Foto: firestock ru)

O româncă absolventă a Universităţii Hull din Marea Britanie a avut surpriza de a i se refuza cazarea într-un hotel, informează The Telegraph. Alecsandra Puflea, în vârstă de 22 de ani, spune că a încercat să ia împreună cu prietenul ei o cameră la un hotel din oraşul Hull şi susţine că a fost refuzată după ce recepţionera a aflat că e româncă. Tânăra, absolventă a Facultăţii de criminologie a Universităţii Hull, rezervase camera online, a povestit că după ce a solicitat cazarea la hotel a primit din partea recepţionerei replica „Îmi pare rău, dar nu acceptăm români”.

Potrivit presei din Marea Britanie, hotelul a introdus o politică de triere a oaspeţilor în legătură cu care există suspiciuni că s-ar ocupa cu activităţi ilegale după ce s-a descoperit că mai multe femei românce foloseau camerele pentru prostituţie. Poliţia face cercetări în acest caz şi a anunţat că hotelul şi-a cerut scuze pentru acest incident, iar reprezentanţii unităţii au afirmat că îşi vor reconsidera politica de triere a oaspeţilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS