Acasă Actualitate Două persoane au murit în incendiile din Grecia

Două persoane au murit în incendiile din Grecia

-

Două persoane au murit în incendiile de la periferia Atenei, iar doi bărbaţi, un grec şi un bulgar, au fost arestaţi pentru declanşarea involuntară a unui incendiu, relatează Euronews în pagina electronică, citat de Mediafax. Riscul de incendii este în continuare ridicat în Grecia, chiar dacă cele două incendii de amploare izbucnite vineri, în Laconia şi pe dealurile din Atena, sunt sub control.

Două persoane au murit în incendiile de vineri, iar doi bărbaţi au fost arestaţi pentru declanşarea involuntară a unuia dintre ele. Cei doi apicultori, un grec şi un bulgar, au aprins un foc pentru a afuma albinele şi a recolta mierea. Pagubele provocate de incendii sunt importante, cu atât mai mult cu cât grecii sunt afectaţi de criza financiară cu care se confruntă ţara lor.

ȘTIRI VIDEO GdS

Ion Prioteasa prezent la inaugurarea dispensarului din Bratovoeşti

Inaugurarea dispensarului din comuna Bratovoeşti a avut loc miercuri, clădire modernizată cu finanțare obținută prin intermediul Programului Național de Dezvoltare Locală (PNDL) II, printr-un proiect cu valoarea totală de peste 2 milioane de lei.