10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePremierul Victor Ponta şi ministrul de Externe Bogdan Aurescu, reacţie pe Twitter faţă de atacul terorist produs în Tunisia

Premierul Victor Ponta şi ministrul de Externe Bogdan Aurescu, reacţie pe Twitter faţă de atacul terorist produs în Tunisia

Cel puţin 28 de persoane au fost ucise în atacul produs în oraşul tunisian Sousse (Foto: dailymail.co.uk)
Cel puţin 28 de persoane au fost ucise în atacul produs în oraşul tunisian Sousse (Foto: dailymail.co.uk)

Premierul Victor Ponta a condamnat cu fermitate atentatul produs astăzi în Tunisia, care care a vizat două hoteluri din stațiunea Sousse. „Condamn cu fermitate atentatul terorist din Tunisia. Solidaritate cu Tunisia și condoleanțe familiilor victimelor”, a fost mesajul scris de Victor Ponta în limba franceză pe reţeaua de socializare Twitter. La rândul său, ministrul Afacerilor Externe Bogdan Aurescu a avut o reacţie similară, postând un mesaj pe aceeaşi reţea. „Condamn cu fermitate sângeroasele atentate comise la Sousse, în Tunisia, atacuri care au cauzat moartea unor persoane nevinovate. Cele mai sincere condoleanţe pentru familiile şi prietenii victimelor”, a scris Bogdan Aurescu pe Twitter.

Un atac terorist s-a produs astăzi la două hoteluri din orașul tunisian de coastă Sousse, transmite b1.ro. Potrivit Reuters, care citează ministerul tunisian de Interne, cel puțin 28 persoane au fost ucise în atac. Un post de radio local a transmis că 13 turiști ar fi fost uciși în atentat, iar unul dintre atacatori ar fi fost ucis de către forţele de securitate.

Nu există o cifră oficială a victimelor, iar atacul nu a fost deocamdată revendicat.

Reamintim că un alt atac sângeros a avut loc în Tunisia în luna martie a acesui an. Atunci, militanții islamiști au ucis 22 de oameni, majoritatea turiști străini, într-un atentat care a avut loc la muzeul Bardo din capitala Tunis.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS