14.7 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateLocuri de muncă pentru personalul medical din Europa şi nu numai

Locuri de muncă pentru personalul medical din Europa şi nu numai

Ediţia de vara a Târgului Virtual de locuri de muncă în domeniul medical, organizat de Careers în White Internaţional, cunoscut în România că şi Cariere în Alb, va începe luni, 15 iunie 2015, la ora 00:00. Evenimentul va avea loc exclusiv online pe www.careersinwhite.com/virtualfairs.aspx până la data de 5 iulie 2015.

După o ediţie de primăvară cu 21 de evenimente de succes organizate în România, Portugalia, Spania, Italia, Croaţia, Ungaria, Bulgaria şi Grecia, candidaţii şi companiile sunt invitaţi să participle la cel mai mare din această serie. Evenimentul este deschis pentru întreg personalul medical, focusându-se în special pe cel din Uniunea Europeană.

Companiile de recrutare sunt în căutare de personal medical din toate domeniile: doctori rezidenţi şi specialişti, asistenţi medicali, studenţi la medicină, medici stomatologi, fizio-kineto-terapeuţi, moaşe, farmacişti, cercetători şi personal auxiliar.

Până în prezent, 20 de companii au confirmat prezenţa la cel mai mare eveniment Careers în White, cu peste 600 de locuri de muncă disponibile.

Evenimentul are intrarea liberă şi este deschis publicului la nivel internaţional pentru o perioada de 3 săptămâni. Personalul medical interesat poate accesa platforma pe computer, tabletă sau telefon mobil, în mod confortabil, de oriunde.

Platforma simulează un târg fizic de locuri de muncă: candidatul se poate înregistra, îşi poate uploada CV-ul, fiecare companie are un stand de prezentare cu informaţii, bannere, video de prezentare, date de contact, job-urile disponibile, iar candidaţii pot accesa secţiunea de chat pentru a discuta în mod public sau privat cu recrutorii. Aceştia pot aplică cu CV-ul direct pe site.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS