24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal: Jucătorii de la Pandurii Târgu Jiu s-au reunit la Bucureşti

Fotbal: Jucătorii de la Pandurii Târgu Jiu s-au reunit la Bucureşti

Gorjenii au reînceput pregătirea, nu la Târgu Jiu, ci la Bucureşti (foto: panduriics.ro)
Gorjenii au reînceput pregătirea, nu la Târgu Jiu, ci la Bucureşti (foto: panduriics.ro)

Reunirea lotului echipei Pandurii Târgu Jiu a avut loc astăzi la Bucureşti, pe un teren din cadrul Complexului Sportiv Ghencea. Echipa va fi cantonată săptămâna aceasta la Bucureşti, iar mâine jucătorii vor efectua vizita medicală, la Institutul Naţional de Medicină Sportivă .

Pentru pregătirea din această săptămână, clubul Pandurii a închiriat un teren de antrenament din cadrul Complexului Sportiv Ghencea, teren care va fi folosit pentru antrenamente doar până la plecarea în stagiul de pregătire din Olanda, după cum informează site-ul oficial al echipei gorjene.

Din lotul prezent la primul antrenament au făcut parte: Răzvan Stanca, Pedro Mingote, Michal Gliwa, David Lazar, Bogdan Unguruşan, Bogdan Şandru, Nikola Vasiljevic, Marko Momcilovic, Constantin Grecu, Andrei Piţian, Filip Mrzljac, Paul Anton, Mihai Răduţ, Gezim Shalaj, Viorel Nicoară, Alin Buleică, Mihai Roman, Rodemis Trifu,Valentin Munteanu, Alexandru Ciucur. Din lot face parte şi Erico da Silva care este aşteptat în zilele următoare să se alăture lotului pentru deplasarea în cantonament. Acesta a fost accidentat în partea a doua a sezonului trecut, el lipsind întregul retur, la fel ca şi Marian Pleaşcă. Jucătorii care au fost împrumutaţi în sezonul recent încheiat şi care au revenit acum la echipă sunt: David Lazar – de la FC Botoşani, Valentin Munteanu – de la FC Academica Argeş şi Alexandru Ciucur – de la CSMS Iaşi.
Faţă de lotul care a evoluat în retur lipsesc jucătorii împrumutaţi şi cei care se aflau la final de contract: Christou Paraskevas, Dan Nistor, Eric de Oliveira, Elton da Silva, Deivydas Matulevicius, Andrei Cordoş şi Ciprian Brata precum şi Mihai Pintilii care este convocat la echipa naţională.

După revenirea din stagiul din Olanda, Pandurii se va antrena din nou la Târgu Jiu, iar meciurile oficiale se vor disputa pe stadionul „Municipal” din Severin.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS