13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCele mai așteptate filme ale verii ajung în cinematografele din România

Cele mai așteptate filme ale verii ajung în cinematografele din România

Iubitorii de filme din întreaga lume aşteaptă cu nerăbdare apariţiile cinematografice din această vară, printre care se numără remake-uri şi continuări ale unor serii de succes, informează Mediafax.
Din 12 iunie, în cinematografele româneşti, filmul „Anturaj” readuce împreună starurile din popularul serial omonim – Kevin Connolly, Adrian Grenier, Kevin Dillon, Jerry Ferrara şi Jeremy Piven. Comedia dezvăluie cu mult umor drumul spre succesul hollywoodian al celor cinci prieteni, informează cinemagia.ro.
Filmul „Jurassic World”, regizat de Colin Trevorrow, cu actorii Chris Pratt şi Bryce Dallas Howard în distribuţie, va intra în cinematografele din România pe 12 iunie.
Animaţia ”Inside Out / Întors pe dos” are premiera în România pe 19 iunie. Viaţa lui Riley, o fetiţă veselă şi lipsită de griji, este dată peste cap când trebuie să-şi ia rămas-bun de la copilăria ei fericită din Minnesota pentru a se muta la San Francisco. Este momentul când emoţiile ei preiau iniţiativa, spre nemulţumirea părinţilor complet depăşiţi de situaţie ai fetiţei.
„Terminator: Genisys”, cu Arnold Schwarzenegger, va avea premiera în cinematografele din România pe 3 iulie. Regizat de Alan Taylor, filmul „Terminator: Genisys” îi va avea în ditribuţie, printre alţii, pe actorii Arnold Schwarzenegger, Emilia Clarke şi Jason Clarke.
”Minions” va avea premiera în România pe 10 iulie. Simpaticii aghiotanţi ai lui Gru, transformaţi în favoriţii copiilor de cele două filme ”Despicable Me”, au parte de o animaţie dedicată lor.
„Ant-Man”, cu Michael Douglas rulează din 17 iulie în cinematografele româneşti. Înarmat cu o abilitate extraordinară de a-şi micşora dimensiunea şi de a-şi mări proporţional puterea, escrocul Scott Lang (Paul Rudd) se vede nevoit să îşi accepte latura eroică şi să vină în ajutorul mentorului său, cercetătorul Hank Pym (Michael Douglas), pentru a proteja secretul ce stă în spatele uimitorului costum Ant-Man.
Un alt film care nu trebuie ratat în vara lui 2015 este „Misiune: Imposibilă. Naţiunea secretă/ Mission: Impossible 5”, care va intra în cinematografele din România pe 31 iulie. Regizat de Christopher McQuarrie, filmul prezintă o nouă misiune imposibilă pentru descurcăreţul agent Ethan Hunt (Tom Cruise).
”The Fantastic Four / Cei 4 fantastici” are premiera mondială pe 7 august. Cei Patru Fantastici, o relansare contemporană a uneia dintre cele mai longevive echipe Marvel, are în centru patru renegaţi care se teleportează într-un univers alternativ şi plin de pericole, unde fizicul li se modifică în mod şocant. Vieţile lor se schimbă irevocabil, iar echipa trebuie să înveţe să-şi stăpânească noile şi uimitoarele abilităţi şi să colaboreze pentru a salva Terra de o teribilă ameninţare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS