11.7 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateBiblioteca Judeţeană pregăteşte un program divers pentru micuţii craioveni de Ziua Copilului

Biblioteca Judeţeană pregăteşte un program divers pentru micuţii craioveni de Ziua Copilului

Biblioteca Județeană “Alexandru și Aristia Aman“ îi invită pe micii craioveni pe 1 iunie, între orele 10:00 şi 18:00, la Centrul Multifuncțional Romanești, acolo unde pe cei mici îi vor aştepta numeroase ateliere hand-made, de pictură, face-painting și multe alte surprize.

Tot în cadrul activităților organizate de Biblioteca Județeană cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, în perioada 29 mai – 2 iunie 2015, Secția pentru Copii și Tineret a pregătit două acţiuni speciale. În intervalul menţionat, Salonul expozițional găzduiește sub genericul „Copilăria… un basm fără sfârșit” o cuprinzătoare expoziție de carte, în cadrul căreia vor fi expuse cărți din toate domeniile cunoașterii, deosebite ca formă grafică și conținut.

Aflat la cea de-a 41-a ediție, concursul de recitări „Pe aripile poeziei” se va desfășura, marți, 2 iunie, începând cu ora 11. Vor da măsura talentului lor câte doi elevi din clasele I- VIII, selecționați de fiecare școală doritoare să participe. Scopul concursului este acela de a evidenția talentul interpretativ al copiilor şi prezența lor scenică, competiţia fiind considerată chiar ca o rampă de lansare pentru tinerele talente.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS