Acasă Actualitate Iohannis: Mi-am propus să promulg legea de dublare a alocaţiilor pe 1...

Iohannis: Mi-am propus să promulg legea de dublare a alocaţiilor pe 1 iunie

-

(Foto: mondonews.ro)
(Foto: mondonews.ro)

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat că şi-a propus să promulge legea care prevede dublarea alocaţiilor pentru copii pe 1 iunie, dacă documentul ajunge în timp util la Cotroceni, informează Mediafax.ro. Anunţul a fost făcut astăzi, înainte de plecarea preşedintelui la Riga, unde participă azi şi mâine la Summitul Parteneriatului Estic. „Sincer, mi-am propus să promulg legea pe 1 iunie, dacă ajunge în timp util, sigur”, a declarat şeful statului, întrebat dacă va promulga imediat legea care prevede dublarea alocaţiilor pentru copii, care a fost adoptată ieri de Camera Deputaţilor.

Klaus Iohannis a precizat că ieri a discutat cu premierul Victor Ponta despre legea care prevede dublarea alocaţiilor. ”Pot să repet, este un lucru bun că alocaţia pentru copii a fost dublată”, a spus şeful statului.

Reamintim că ieri Camera Deputaţilor a decis dublarea alocaţiilor de stat pentru copii, adoptând un amendament al liberalilor în acest sens la Ordonanţa de urgenţă 65/2015.

ȘTIRI VIDEO GdS

Tomas Ryde: Am jucat fantastic în prima repriză

La finalul duelului cu Rusia, selecționerul Tomas Ryde a acuzat arbitrajul din repriza a doua. Totodată, acesta a exlicat prestaţia slabă a...

Băsescu: PSD nu își revine din șoc!

Traian Băsescu spune că PSD nu își revine din șocul alegerilor prezidențiale pentru că, deși a mărit salariile și pensiile, a pierdut...