10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCraiova: Miss Royal Models România a fost câştigat de o olteancă

Craiova: Miss Royal Models România a fost câştigat de o olteancă

Sâmbătă, 16 mai, a avut loc la Craiova, în incinta Electroputere Parc,  cea de-a X-a ediţia a celui mai important eveniment de fashion din Oltenia, Festivalul de Modă Miss Royal Models România.

Craiovenii prezenţi la eveniment au putut admira pe parcursul serii cele mai frumoase femei din ţară prezente în cadrul MISS ROYAL MODELS. De asemenea, ei au putut vedea tendinţele sezonului următor în materie de modă. Pe scena de la Craiova şi-a prezentat colecţia, în premieră în România, designerul internaţional Susana Bettencourt din Portugalia, care a şi deschis evenimentul. A urmat o colecţie semnată de cele mai mici modele de la Urban Kids, colecţie ce a oferit o explozie creativă. Rând pe rând şi-au prezentat colecţiile designerii Lorena Trică, Clara Rotescu, dar şi casele de modă Noela Style şi BLD by Exclusive. Evenimentul s-a încheiat printr-o prezentare de modă cu o colecţie semnată Cătălin Botezatu. Colecţia sa a fost una cu adevărat spectaculoasă deoarece designerul este singurul creator de modă autohton care se ocupă personal de scenografie, regie, coloana sonoră cât şi de stilingul colecţiei (bijuterii, pantofi, aplicaţii capilare etc.). Tot în aceeaşi seară a avut loc şi concursul de frumuseţe MISS ROYAL MODELS ROMANIA, unde 14 tinere venite din toate colţurile ţării s-au luptat pentru premiile puse la bătaie de organizatori.

Podiumul de anul acesta a fost ocupat de  Voinea Cristina din Craiova (locul I), care va pleca într-o excursie de 2 persoane în Insula Creta, Draghita Elena din Piteşti (locul III) si Barb Monica din Târgu Jiu (locul II).  Evenimentula reuşit să pună Craiova pe harta modelingului internaţional prin elegantă sirafinament dar şi prin faptul că a reuşit să aducă pe aceeaşi scenă cei mai buni designeri ai momentului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS