16.4 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePolițiștii efectuează 18 percheziții într-un dosar de evaziune fiscală

Polițiștii efectuează 18 percheziții într-un dosar de evaziune fiscală

18 percheziții se desfășoară în București și Ilfov, într-un dosar de evaziune fiscală cu prejudiciu de peste un milion de euro. Avocatul Doru Boștină este și el vizat, conform unor surse din Poliție, citate de Mediafax.

Într-un comunicat al Poliției Române se arată că poliţiştii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice, sub coordonarea procurorilor Parchetului Curţii de Apel Bucureşti, desfășoară o operațiune pentru combaterea evaziunii fiscale în domeniul IT și al consultanței. În acest sens, au loc 18 percheziții la 16 persoane suspectate.

Conform acelorași surse, vor fi emise mandate de aducere pe numele celor 16, printre ei aflându-se și Doru Boștină. Persoanele sunt suspectate că s-ar fi sustras de la îndeplinirea obligațiilor fiscale prin evidenţierea, în actele contabile sau în alte documente legale, de cheltuieli care nu au la bază operaţiuni reale ori evidenţierea altor operaţiuni fictive.

”Una dintre societățile comerciale care ar fi evidențiat în actele contabile sau în alte documente legale, cheltuieli care nu au la bază operaţiuni reale, este o casă de avocatură din municipiul București”, se mai arată în comunicat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS