19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUMF Craiova organizează simularea concursului de admitere

UMF Craiova organizează simularea concursului de admitere

Universitatea de Medicină şi Farmacie din Craiova organizează simularea concursului de admitere la disciplinele de concurs pentru admiterea la programele de studii Medicină, Medicină Dentară, Farmacie, Moaşe, Asistenţă Medicală Generală, Tehnică Dentară şi Balneo-fiziokinetoterapie şi recuperare. Examenul de simulare este programat săptămâna viitoare, pe 09 mai 2015 la ora 10.00. La simularea concursului de admitere sunt așteptați să participe 300 viitori candidaţi, în ordinea înscrierilor.

Pentru a veni in sprijinul candidaţilor, Universitatea de Medicină şi Farmacie din Craiova a editat culegeri de teste grilă pentru toate disciplinele de concurs şi conţinând variantele corecte de răspuns. La redactarea testelor grilă s-au avut în vedere toate manualele alternative agreate de Ministerul Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice.

Taxa de înscriere la simularea concursului de admitere este de 50 lei şi trebuie achitată la secretariat in momentul înscrierii candidatului. Înscrierea candidaţilor la simularea concursului de admitere se va face la secretariatele facultăţilor astfel: pentru programul de studiu Medicină în perioadele 27-30 aprilie şi 4-7 mai 2015, între orele 10.00-14.00. Pentru restul programelor de studii (Medicină Dentară, Farmacie, Moaşe, Asistenţă Medicală Generală, Tehnică Dentară şi Balneo-fiziokinetoterapie şi recuperare) în perioada 4-7 mai 2015, între orele 10.00-14.00.

Actele necesare înscrierii la simularea concursului de admitere sunt: cerere tip de înscriere, o copie xerox a buletinului/cărţii de identitate și dovada plății taxei de înscriere.

Informații suplimentare pot fi  obținute accesând: www.umfcv.ro/admitere-simulare.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS