9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAu început înscrierile pentru admiterea în instituţiile de învăţământ ale MAI

Au început înscrierile pentru admiterea în instituţiile de învăţământ ale MAI

 Poliţia Română a anunţat că au început înscrierile în instituţiile de învăţământ proprii şi subordonate Ministerului Afacerilor Interne, precum şi în instituţiile de învăţământ ale Serviciului Român de Informaţii care pregătesc specialişti pentru Ministerul Afacerilor Interne.
Numărul de locuri alocat instituţiilor de învăţământ ale Ministerului Afacerilor Interne:

a) Academia de Poliţie „ Alexandru Ioan-Cuza” Bucureşti:

1. Specializarea „Drept” – 65 de locuri .

2. Specializarea „Ordine şi Siguranţă Publică”:

– arma poliţie : 250 de locuri şi 10 locuri pentru minorităţi (5 locuri pentru rromi, 3 locuri pentru maghiari şi 2 pentru alte minorităţi).

b) Şcoala de Agenţi de Poliţie „ Vasile Lascăr” Câmpina – 505 locuri (5 locuri pentru rromi, 3 locuri pentru alte minorităţi );

c) Şcoala de Agenţi de  poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj–Napoca – 125 de locuri

(3 locuri pentru rromi, 2 locuri pentru alte minorităţi );

d) Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu”Boldeşti- 3 locuri;

e) locurile alocate M.A.I. la instituţiile de învăţământ ale Serviciului Român de Informații:

– Academia Naţională de Informaţii „Mihai Viteazul” – 10 locuri.

Recrutarea candidaţilor pentru admiterea la instituţiile de învăţământ ale M.A.I. se realizează de structurile teritoriale de resurse umane din cadrul inspectoratelor judeţene de poliţie, respectiv Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti, în raport de locul de domiciliu înscris în cartea de identitate.

Cererile de înscriere la concursul de admitere pot fi primite până la data de 29.05.2015 pentru candidaţii care optează pentru admiterea la Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” – Bucureşti, Academia Naţională de Informaţii „Mihai Viteazul” – Bucureşti și până la data de 07.08.2015 pentru candidații la şcolile postliceale ale Ministerului Afacerilor Interne.

 

Datele limită până la care candidaţii vor depune la dosarul de recrutare toate documentele necesare, cu respectarea condiţiilor de organizare a concursului sunt: 12.06.2015 pentru instituțiile de învățământ superior, iar pentru şcolile postliceale ale Ministerului Afacerilor Interne este 21.08.2015

Detalii suplimentare se pot obţine de la serviciile de resurse umane din cadrul inspectoratelor judeţene de poliţie, respectiv Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti, de la sediul Inspectoratului General al Poliţiei Române – Direcţia Resurse Umane sau de pe pagina de internet a Poliţiei Române: www.politiaromana.ro  – Carieră – Admitere 2015, secțiunea  Învățământ superior / Învățământ postliceal.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS