14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAmbasada SUA din Bucureşti face angajări

Ambasada SUA din Bucureşti face angajări

Ambasada SUA din Capitală angajează pe postul de management assistant. Candidații trebuie să vorbească fluent limba engleză, să fie absolvenți ai uneia dintre specializările: Relaţii Internaţionale, Business Management sau altă facultate cu profil economic; să aibă între trei şi şase ani experienţă în cercetare, reporting, suport logistic şi cel puţin doi ani experienţă în traduceri/interpretariat din engleză în română şi invers. În plus, trebuie să aveți cunoştinţe legislative în ariile de expertiză: proprietate, leasing, taxe; cunoaşte bine structurile administraţiei locale; Convenţia de la Viena cu privire la relaţiile diplomatice.
Candidatul selectat pe acest post va fi plătit cu un salariu brut lunar de 6.471 lei pe lună, pentru un program de muncă de 40 de ore pe săptămână.

Ambasada SUA din Capitală angajează și specialist investigaţii. Candidații trebuie să vorbească fluent limba engleză, să fie absolvenți ai facultăţii de Drept, Ştiinţe Politice, Relaţii Internaţionale sau al unei instituţii de învăţământ superior cu profil militar. Este necesară însă și experiența, cel puţin cinci ani ca ofiţer de poliţie, din care minimum doi ani experienţă de investigaţii cu privire la traficul de droguri sau într-un domeniu conex.
Salariul brut lunar cu care angajatorii ofertează candidaţii e de 7.238 de lei pe lună, pentru un program de muncă de 40 de ore pe săptămână.
12 mai este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru aceste posturi. Mai multe detalii puteți afla pe: http://photos.state.gov/libraries/romania/231771/PDFs/JOB-AD-Investigative-Specialist-DEA.pdf.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS