6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateÎncep înscrierile la concursurile de admitere în instituțiile de învățământ care pregătesc personal pentru sistemul penitenciar

Încep înscrierile la concursurile de admitere în instituțiile de învățământ care pregătesc personal pentru sistemul penitenciar

Penitenciarul de Minori și Tineri Craiova recrutează candidaţi în vederea participării la concursul de admitere în instituţii de învăţământ din sistemul de apărare, ordine publică şi securitate naţională, sesiunea 2015, pentru locurile repartizate sistemului administraţiei penitenciare.

Înscrierea la concursurile de admitere se face începând din data de 04.05.2015, de luni până vineri, în intervalul orar 09.00-13.00, pentru oricare dintre instituţiile de învăţământ menţionate în prezentul anunţ, la sediul Penitenciarului de Minori și Tineri Craiova (Str. Bariera Vîlcii, nr. 160A, Craiova) – Compartimentul Resurse Umane şi Formare Profesională, tel. 0251591636, int. 109 și int. 135.

Instituţiile de învăţământ universitar unde se organizează concurs de admitere sunt:

Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti – Facultatea de Poliţie, domeniul de licență Științe militare, informații și ordine publică, specializarea Ordine şi siguranţă publică – penitenciare, curs de zi, durata studiilor 3 ani, 40 locuri (bărbaţi şi femei). Înscrierea (depunerea dosarului de candidat complet) se realizează până la data de 16.06.2015,ora 12.00.

Academia Naţională de Informaţii „Mihai Viteazul” Bucureşti – Facultatea de Informaţii, domeniul de licență Științe militare, informații și ordine publică, curs de zi, durata studiilor 3 ani. Pentru specializarea Psihologie – informaţii sunt disponibile 10 locuri (femei şi bărbaţi), iar pentru specializarea Studii de securitate şi informaţii sunt disponibile 5 locuri (bărbaţi).

Înscrierea (depunerea dosarului complet de candidat) se realizează până la data de 10.07.2015, ora 15.00.

Institutul Medico – Militar Bucureşti

Facultatea de medicină, domeniul de licență Sănătate, specializarea medicină, cursuri de zi, durata studiilor 6 ani – 10 locuri (femei şi bărbaţi);

Facultatea de medicină dentară, domeniul de licență Sănătate, specializarea medicină dentară, cursuri de zi, durata studiilor 6 ani – 5 locuri (femei şi bărbaţi);

Facultatea de Farmacie, domeniul de licență Sănătate, specializarea farmacie, cursuri de zi, durata studiilor 5 ani – 1 loc (femei şi bărbaţi)

Înscrierea (depunerea dosarului de candidat complet) se realizează până la data de 17.06.2015, ora 10.00.

Academia Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” Sibiu

Facultatea de Management Militar, domeniul de licenţă Ştiinţe Militare, Informaţii şi Ordine publică, specializarea Management economico-financiar, specialitatea militară – Finanţe-contabilitate, cursuri de zi, durata studiilor 3 ani – 5 locuri (femei şi bărbaţi).

Data limită pentru înscriere (depunerea dosarului de candidat complet) este 17.06.2015, ora 10.00.

Academia Tehnică Militară Bucureşti

Facultatea de Mecatronică şi Sisteme Integrate de Armament, domeniul de studii universitare de licență Inginerie civilă, specializarea Construcţii şi fortificaţii, cursuri de zi, durata studiilor 4 ani – 3 locuri (femei şi bărbaţi).

Facultatea de Sisteme Electronice şi Informatice Militare: domeniul de studii universitare de licență Calculatoare şi tehnologia informaţiei, specializarea Calculatoare şi sisteme informatice pentru apărare şi securitate naţională, cursuri de zi, durata studiilor 4 ani – 3 locuri(femei şi bărbaţi).

Domeniul de studii universitare de licență Inginerie electronică şi telecomunicaţii , specializarea Transmisiuni, cursuri de zi, durata studiilor 4 ani – 4 locuri(femei şi bărbaţi)/

Data limită pentru înscriere este 17.06.2015, ora 10.00.

Universitatea Națională de Apărare „Carol I” București

Facultatea de comandă și Stat Major, domeniul de licență Științe militare, informații și ordine publică, specializarea Conducere logistică, cursuri de zi, durata studiilor 3 ani – 5 locuri (bărbaţi şi femei).

Data limită pentru înscriere (depunerea dosarului de candidat complet) este 10.06.2015, ora 10.00.

Instituţii de învăţământ postliceal

Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Terestre „Basarab I” Piteşti, învățământ de zi, durata studiilor 2 ani.

– Auto, specialitatea Auto – 5 locuri (femei şi bărbaţi);

– Comunicaţii şi informatică – specializările :

  1. a) Tehnică de comunicaţii – 5 locuri (femei şi bărbaţi);
  2. b) Operare şi mentenanţă echipamente de comunicaţii – 5 locuri (femei şi bărbaţi);

– Construcţii, specializarea Construcţii – 2 locuri (femei şi bărbaţi);

Înscrierea se face până la data de 17.06.2015, ora 10.00.

Şcoala Naţională de Pregatire a Agenţilor de Penitenciare Târgu Ocna, cursuri de zi, durata studiilor 1 an: – 190 locuri pentru bărbaţi şi 30 locuri pentru femei.

Termenul de depunere al cererii de înscriere pentru concurs de admitere la Școala Națională de Pregătire a Agenților de Penitenciare Tg.Ocna este 31.07.2015, iar termenul maxim de depunere a dosarului de candidat complet este 07.08.2015, ora 13.00.

Informaţiile despre conţinutul dosarelor de candidaţi, despre condiţiile de înscriere, precum şi despre etapele examenelor, se obțin accesând legătura din numele instituţiei de învăţământ, postat în anunțul de pe site-ul Administrației Naționale a Penitenciarelor secțiunea ,, Carieră”.

Informații referitoare la desfășurarea concursurilor de admitere se pot obține de la sediul Penitenciarului de Minori și Tineri Craiova – Biroul Resurse Umane şi Formare Profesională și de pe site-urile instituțiilor care organizează concurs de admitere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS