11.2 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024

Vreme bună de 1 Mai

Meteorlologii aduc veşti bune pentru perioada minivacanţei de 1 Mai. Chiar şi aşa cei care şi-au stabilit vacanţa de 1 mai la munte sau mare pot să stea linişiti pentru că de vineri temperaturile cresc în majoritatea regiunilor ţării.

Temperaturile pentru sfârșitul de săptămână în mare parte din țară se vor încadra în limite normale, valorile cele mai ridicate peste 20 de grade, 22, 23 le așteptăm pentru regiunile sudice. Din păcate, nu scăpăm total de ploi, dar nu mai vorbim de ploi atât de extinse și atât de însemnate cantitativ.

Iar vremea bună se va menţine şi după 1 mai în toată ţara. În Banat, Crişana şi Maramureş, temperaturile se vor încadra între 12 şi 22 de grade Celsius, însă pe alocuri îşi vor face apariţia ploile.

Şi locuitorii din Maramureş şi Moldova se vor bucura de vreme caldă până la mijlocul lunii mai. Maximele se vor încadra între 18 şi 20 de grade Celsius însă aici sunt şanse de ploi.

În Muntenia şi Oltenia, vremea temperaturile vor fi normale pentru această perioadă cu maxime de până la 24 de grade Celsius iar şansele de averse sunt slabe.

Şi la munte vremea se va menţine frumoasă. Maximele vor ajunge la 7 grade Celsius, însă zona nu va fi ocolită de ploi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS