Acasă Actualitate Înscrierile pentru Programul Rabla 2015 încep luni

Înscrierile pentru Programul Rabla 2015 încep luni

-

(Foto: autoexpert.ro)
(Foto: autoexpert.ro)

Înscrierile pentru persoane fizice la programul naţional de înnoire a parcului auto Rabla 2015 vor începe luni, 27 aprilie, informează Mediafax.ro. Persoanele care se înscriu în acest proiect vor beneficia de un tichet de 6.500 de lei în schimbul casării maşinii mai vechi de opt ani pe care o au la unul dintre colectorii autorizaţi de Agenţia Naţională pentru Protecţia Mediului (ANPM). Beneficiarii pot ceda însă prima de casare altor persoane care doresc să își achiziționeze o nouă mașină. Lista cu producătorii sau dealerii auto validaţi în program se găsește pe site-ul Administrației Fondului de Mediu (AFM).

În cadrul Programului Rabla 2015, care are o valoare totală de 200 milioane lei, au fost alocate 20.000 de tichete pentru persoane fizice şi 5.000 de tichete pentru persoane juridice si instituţii publice. Participanții la acest program pot beneficia și de eco-bonusuri pentru achiziționarea unor autoturisme „verzi”: valoarea acestor eco-bonusuri variază între 750 de lei și 2.500 de lei, în funcție de tipul autovehiculului.

ȘTIRI VIDEO GdS

Adrian Iencsi: Mă bucur că am parte de un grup foarte bun

Antrenorul formaţiei secunde a Universităţii Craiova, Adrian Iencsi, a făcut bilanţul turului de campionat de la Liga a III-a, seria 3. „Mozambicanul“...