Acasă Actualitate Grevă a marinarilor eleni pe 1 mai

Grevă a marinarilor eleni pe 1 mai

-

Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care doresc să tranziteze sau să se deplaseze pe teritoriul Republicii Elene că Federaţia Panelenă a Marinarilor (PNO) a anunţat organizarea unei greve, de 24 de ore, pentru data de 1 mai 2015, zi în care toate navele vor rămâne ancorate în porturi.

Este de aşteptat ca segmentul turistic să fie afectat de această acţiune grevistă.

Ministerul Afacerilor Externe reiterează faptul că cetățenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziţie aplicaţia „Călătoreşte în siguranţă” (poate fi descărcată gratuit din App Store şi Google Play), care oferă informaţii, recomandări de călătorie şi posibilitatea de a fi alertați, în cazul în care apar situaţii speciale în Republica Elenă, precum şi serviciul de alertă prin SMS, aferent campaniei de informare „Un SMS îţi poate salva viaţa!”.

Totodată, se recomandă cetăţenilor români, înainte de efectuarea călătoriei, să consulte rubricile dedicate din pagina Internet www.mae.ro, pentru a obţine informaţii actualizate.

ȘTIRI VIDEO GdS

A treia fabrică prinde contur în Rovinari

Enova Group, o societate specializată în producția de componente mecanice, electromecanice și servicii calificate în domeniul automatizărilor industriale, tocmai a achiziționat fosta...