14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateTimiş: 46 de percheziții la falsificatori de euro

Timiş: 46 de percheziții la falsificatori de euro

Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Timișoara și procurorii DIICOT au destructurat un grup infracţional organizat specializat  în comiterea infracţiunii de punere în circulaţie de valori falsificate, cu conexiuni în Italia. 60 de persoane vor fi conduse la audieri.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara și procurorii DIICOT au efectuat 46 de percheziţii domiciliare,  pe raza judeţului Timiş, în cadrul unei acţiuni vizând destructurarea unui grup infracţional organizat specializat  în comiterea infracţiunii de punere în circulaţie de valori falsificate.

Din cercetări a reieșit că, din luna noiembrie 2014,  pe raza judeţului Timiş, ar fi acţionat un grup infracţional organizat constituit în scopul comiterii de infracţiuni din sfera falsificării de monedă, fiind identificate bancnote contrafăcute în cupiură de 50 de euro.

Bancnotele falsificate ar fi fost obţinute de către o parte dintre membrii grupării, pe o filieră de contrafacere a bancnotelor, cu conexiuni în Italia. La sediul DIICOT Timişoara vor fi conduse, în vederea audierii, 60 de persoane.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS