6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateSoţia sirianului găsit mort în portbagajul unei maşini în Capitală şi amantul ei, reţinuţi

Soţia sirianului găsit mort în portbagajul unei maşini în Capitală şi amantul ei, reţinuţi

Soţia sirianului găsit mort, pe 8 aprilie, în portbagajul unei maşini în Capitală, a fost reţinută împreună cu amantul ei, cei doi fiind suspectaţi că l-au omorât pe Haj Saleh Moustafa, în vârstă de 52 de ani, potrivit Mediafax.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti i-au reţinut pe Andreea Maria Pătraşcu, soţia lui Haj Saleh Moustafa, şi pe amantul acesteia, ei fiind suspectaţi de crimă.
Cadavrul cetăţeanului sirian a fost găsit într-o geantă aflată în portbagajul unei maşini cu număr de Constanţa, înscrisă pe numele societăţii Perla Majestic, care era parcată pe Şoseaua Pantelimon, vizavi de Secţia 9 de Poliţie.

Bărbatul fusese dat dispărut, de concubina lui, în ianuarie, deşi nu se mai ştia nimic despre el din 14 decembrie 2014.
Haj Saleh Moustafa, în vârstă de 52 de ani, locuia în Bucureşti, într-un bloc situat într-un complex rezidenţial, însă avea reşedinţa în localitatea constănţeană Năvodari, el deţinând două societăţi comerciale.

Potrivit reprezentanţilor societăţii Perla Majestic, Haj Saleh Moustafa este un fost colaborator al uneia dintre firmele grupului. Haj Saleh, absolvent al Universităţii Politehnică din Bucureşti, stătea în România de aproximativ 20 de ani, era căsătorit şi avea un copil de nouă ani.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS