13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFord România are un nou director general

Ford România are un nou director general

Ford România – Compania Naţională de Vânzări are de la 1 aprilie un nou director general, Valerio Brenciaglia, care l-a înlocuit pe Zoltan Brassai, acesta alăturându-se echipei Ford Europa, în calitate de brand director – Large Cars, a anunţat compania.

Valerio Brenciaglia, de 45 de ani, cunoaşte piaţa din România, în perioada iulie 2012 – septembrie 2013 el deţinând poziţia de director de vânzări şi marketing în cadrul Ford România.

„Mă bucur să mă întorc în România (…) Voi depune toate eforturile pentru a consolida prezenţa puternică a companiei Ford în România, nu doar în calitate de investitor strategic, ci şi în ceea ce priveşte sectorul de retail şi vânzarea de flote auto. Avem o echipă foarte bună şi o reţea de distribuitori puternică şi am încredere că împreună vom putea atinge obiectivele strategice ONE Ford”, a declarat noul şef al Ford România.
Brenciaglia se va alătura şi Consiliului de Administraţie al Ford România.

Zoltan Brassai se alătură echipei Ford Europa, după ce a început să lucreze cu piaţa din România din 2006 şi a condus Compania Naţională de Vânzări a Ford România din iunie 2012.
Grupul american produce la Craiova şi motoare pe benzină EcoBoost.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS