Acasă Actualitate AJOFM Mehedinţi va organiza Bursa Generală a Locurilor de Muncă pe 24...

AJOFM Mehedinţi va organiza Bursa Generală a Locurilor de Muncă pe 24 aprilie

-

Agenţia Judeţeană de Ocupare a Forţei de Muncă (AJOFM) Mehedinţi va organiza vineri, 24 aprilie, începând cu ora 9.30, Bursa Generală a Locurilor de Muncă, la sediul SC UNITA TURISM HOLDING SA, HOTEL TRAIAN din Drobeta Turnu Severin, bulevardul Tudor Vladimirescu nr 74.
Această bursă este menită să pună faţă în faţă angajatorii cu solicitanţii de locuri de muncă, scopul final urmărit fiind acela ca un număr cât mai mare de persoane să poată găsi un loc de muncă corespunzător pregătirii lor profesionale.
De asemenea, funcţie de locurile de muncă ce vor fi depistate, se va încerca organizarea de burse ale locurilor de muncă şi la punctele noastre de lucru din Orşova, Strehaia, Baia de Aramă, Vânju Mare şi Cujmir.
Salariaţii AJOFM Mehedinţi au început acţiunile de contactare a agenţilor economici, în vederea identificării locurilor de muncă vacante, într-un număr cât mai mare şi din diferite domenii de activitate.
La acest târg de locuri de muncă sunt aşteptate să participe toate persoanele care se află în căutarea unui loc de muncă, având astfel posibilitatea de a se întâlni direct cu agenţii economici participanţi.
În contextul socio-economic actual, în care criza economică a afectat puternic judeţul, angajatorii care au locuri de muncă vacante sunt rugaţi să participe la această bursă a locurilor de muncă din judeţul Mehedinţi.

Informaţii suplimentare privind modul de organizare şi defăşurare a acesteia pot fi obţinute de la sediul instituţiei noastre din Drobeta Turnu Severin, bd Carol I nr 3, etaj 2, camera 30, unde se pot depune şi ofertele privind locurile de muncă vacante care vor fi oferite în cadrul acestui târg de locuri de muncă.

ȘTIRI VIDEO GdS