Acasă Actualitate Darius Vâlcov, în arest la domiciliu

Darius Vâlcov, în arest la domiciliu

-

 

Fostul ministru de Finanțe Darius Vâlcov va fi cercetat în arest la domiciliu, a decis joi Înalta Curte de Casație și Justiție. Decizia nu este definitivă, dar este executorie. Astfel, procurorii DNA pot contesta decizia. Mandatul intră în vigoare imediat după încheierea actelor și este valabilă până pe 24 aprilie, inclusiv.

În toată acestă perioadă, Darius Vâlcov are o serie de obligații pe care trebuie să le respecte cu strictețe pentru că altfel ar putea să ajungă după gratii. Astfel, fostul ministru nu poate lua legătura cu ceilalți martori și inculpați din dosar, trebuie să se prezinte la instanță sau la DNA de fiecare dată când va fi chemat. Autoritatea de supraveghere este Poliția orașului Slatina.

ȘTIRI VIDEO GdS

Oltenia, „invadată“ de bugetari

Datele statistice parţiale arată că din totalul salariaţilor din Oltenia circa 59.000 sunt bugetari. Anii anteriori, în Gorj era ponderea cea mai mare a bugetarilor. Circa 44,9% dintre angajaţii din Gorj erau bugetari. În Dolj, 22% dintre salariaţi erau bugetari, anul trecut. Media pe ţară era de 15%.

Cum ne hrănim sănătos iarna

În sezonul rece, tindem să ne schimbăm obiceiurile alimentare şi să mâncăm alimente mai bogate în grăsimi. Este un lucru firesc, explică...