Acasă Actualitate Bucureşti: Protest la Universitate față de votul din Senat în cazul lui...

Bucureşti: Protest la Universitate față de votul din Senat în cazul lui Dan Șova

-

(Foto: agerpres.ro)
(Foto: agerpres.ro)

Aproximativ 200 de persoane s-au adunat în această seară în Bucureşti, în zona fântânii de la Universitate, pentru a protesta față de decizia Senatului, care a respins cererea formulată de Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA), de reținere și arestare preventivă a lui Dan Șova, informează Agerpres.ro. Protestatarii, în majoritate tineri, scandează lozinci critice la adresa clasei politice și a parlamentarilor, dar și a guvernului şi mulți dintre manifestanți ţin pancarte care critică nu doar clasa politică, ci şi pe Dan Șova. Mobilizarea pentru acest protest a fost făcută pe reţelele de socializare.

Reamintim că senatorii au respins astăzi solicitarea privind reținerea și arestarea preventivă a social-democratului Dan Șova, acuzat de săvârșirea a trei infracțiuni de complicitate la abuz în serviciu în dosarul privind fapte de corupție la companiile energetice Turceni și Rovinari.

 

Oana OLARU
Oana OLARU
Lucrează la Gazeta de Sud din 2005 şi este de profesie traducător. Ca redactor online este la curent cu tot ce se întâmplă în țară, dar şi în afara ei. Consideră că cea mai mare provocare este să informeze corect, obiectiv şi la timp.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.