Acasă Actualitate Ministrul de Externe al României efectuează mâine o vizită oficială în Marea...

Ministrul de Externe al României efectuează mâine o vizită oficială în Marea Britanie

-

aurescu
Ministrul afacerilor Externe Bogdan Aurescu va efectua mâine o vizită în Marea Britanie, unde va participa, la Londra, în calitate de vorbitor principal, la Conferinţa Royal United Services Institute (RUSI) pe tema apărării împotriva rachetelor balistice. Cu prilejul participării la Conferinţa RUSI, ministrul Aurescu va vorbi despre semnificația proiectului bilateral româno-american de amplasare, în România, a elementelor din Etapa a II-a a Abordării Adaptive în Etape privind Apărarea împotriva Rachetelor Balistice a SUA în Europa.

Potrivit unui comunicat transmis de Ministerul Afacerilor Externe (MAE), programul vizitei la Londra a ministrului român al afacerilor externe va include şi o întrevedere cu omologul britanic, Philip Hammond, întâlnire în cadrul căreia vor fi abordate aspecte de interes comun de pe agenda bilaterală, europeană şi de securitate. Totodată, şeful diplomaţiei române se va întâlni cu reprezentanţi ai comunităţii româneşti din Marea Britanie.

Oana OLARU
Oana OLARU
Lucrează la Gazeta de Sud din 2005 şi este de profesie traducător. Ca redactor online este la curent cu tot ce se întâmplă în țară, dar şi în afara ei. Consideră că cea mai mare provocare este să informeze corect, obiectiv şi la timp.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.