Acasă Actualitate CNA retrage sprijinul acordat preşedintelui Consiliului, Laura Georgescu

CNA retrage sprijinul acordat preşedintelui Consiliului, Laura Georgescu

-

sediul-cna-va-fi-pazit-de-jandarmi--0
Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a decis astăzi să retragă sprijinul oferit preşedintelui Consiliului, Laura Georgescu, şi trimiterea către Parlament a unei solicitări de revocare a acesteia din funcţie, transmite Agenţia de Presă Radio România. Potrivit preşedintelui de şedinţă, Radu Călin Cristea, principalul motiv al acestui demers îl constituie faptul că şefa CNA a dat în judecată Consiliul pentru modificarea regulamentului său de funcţionare. În replică, Laura Georgescu a subliniat că va continua să-şi exercite funcţia întrucât demersul colegilor săi este ilegal, instituţia revocării neexistând în Legea de funcţionare a CNA.

Oana OLARU
Oana OLARU
Lucrează la Gazeta de Sud din 2005 şi este de profesie traducător. Ca redactor online este la curent cu tot ce se întâmplă în țară, dar şi în afara ei. Consideră că cea mai mare provocare este să informeze corect, obiectiv şi la timp.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.