Acasă Actualitate Bogdan Stan este şeful interimar al ANI

Bogdan Stan este şeful interimar al ANI

-

Consiliul Naţional de Integritate a luat act astăzi de demisia lui Horia Georgescu, arestat preventiv în dosarul ANRP. Interimatul va fi asigurat de vicepreşedintele instituţiei, Bogdan Stan.

„Consiliul Național de Integritate, întrunit în ședință publică în data de 19 martie 2015, a luat act de demisia domnului Horia Georgescu din calitatea de președinte al Agenției Naționale de Integritate, urmând ca aceasta să fie remisă Senatului României. […] Consiliul aduce la cunoștința opiniei publice faptul că, prin efectul legii, conducerea Agenției Naționale de Integritate este exercitată, până la alegerea unui nou președinte, de către domnul Bogdan Stan, în prezent, vicepreședinte al A.N.I.”, se arată în comunicatul publicat de Consiliul Naţional de Integritate.

Horia Georgescu a demisionat din funcţie de preşedinte al Agenţiei Naţionale de Integritate, la scurt timp după ce procurorii DNA au dispus reţinerea sa în dosarul ANRP. Ulterior. fostul şef al ANI a fost arestat preventiv, el fiind încarcerat în arestul Poliţiei Capitalei. Horia Georgescu este acuzat că, alături de alţi foşti membri ai comisiei pentru stabilirea despăgubirilor din ANRP, a aprobat despăgubiri pentru imobile supraevaluate cu aproximativ 75 de milioane de euro.

Anca DUMITRAŞCU
Anca DUMITRAŞCU
Este fascinată de rapiditatea cu care circulă informaţia în mass-media şi crede că dacă lumea s-ar folosi doar de avantajele presei, barierele dintre oameni ar putea fi depăşite mai uşor.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.