Acasă Actualitate Cutremur de 4,6 grade pe scara Richter, în această după-amiază

Cutremur de 4,6 grade pe scara Richter, în această după-amiază

-

Un cutremur cu magnitudinea de 4,6 grade pe scara Richter s-a produs, în această după-amiază, la ora locală 17.49, la o adâncime de 140 de kilometri, informează Centrul Seismologic Euro-Mediteranean, potrivit Agerpres.

Seismul a avut loc la o distanță de 141 kilometri de București, 53 kilometri de Sfântu Gheorghe și 15 kilometri de Comandău. În această lună, în România, au avut loc 19 cutremure cu magnitudini cuprinse între 2,5 și 4,7 grade pe scara Richter. Anul trecut, cel mai puternic seism a avut loc pe 22 noiembrie, în zona Vrancea, și a avut magnitudinea de 5,7 grade pe scara Richter.

Anca DUMITRAŞCU
Anca DUMITRAŞCU
Este fascinată de rapiditatea cu care circulă informaţia în mass-media şi crede că dacă lumea s-ar folosi doar de avantajele presei, barierele dintre oameni ar putea fi depăşite mai uşor.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.