9.5 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePonta: Dorinţa PNL de a avea toată puterea e un lucru rău

Ponta: Dorinţa PNL de a avea toată puterea e un lucru rău

Preşedintele PSD Victor Ponta a declarat, luni, în debutul şedinţei Biroului Politic Naţional, că Germania dă României un exemplu inteligent de conlucrare a creştin-democraţilor cu social-democraţii, el susţinând că această situaţie trebuie înţeleasă şi în România, dorinţa PNL de a avea toată puterea fiind un lucru rău, potrivit Mediafax.

„La ora 11.30 mă văd cu ministrul de Externe german, domnul Steinmeier. Dincolo de întâlnirea guvernamentală, vreau doar să apreciez faptul că domnul Frank-Walter Steinmeier, ca şi vicecancelarul Sigmar Gabriel, sunt social-democraţi şi că Germania ne dă un exemplu foarte bun de faptul că pot să lucreze împreună creştin-democraţii, cancelarul Merkel, şi ceilalţi, cu social-democraţii pentru ţara lor. Poate înţelegem şi noi din exemplul ăsta inteligent, că putem să lucrăm împreună şi că dorinţa noului PNL de a avea ei toată puterea, fără să ştie ce să facă cu ea, e un lucru rău pentru România”, a spus preşedintele PSD.

Ministrul german de Externe, Frank-Walter Steinmeier, face, luni, o vizită în România, în cadrul căreia va purta, la Bucureşti, convorbiri politice cu preşedintele Klaus Iohannis, cu premierul Victor Ponta şi cu ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, şi va participa la o serie de evenimente la Sibiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS