Acasă Actualitate Primarul Ploieştiului, arestat preventiv

Primarul Ploieştiului, arestat preventiv

-

Primarul Ploieștiului, Iulian Bădescu, a fost arestat pentru 30 de zile, după mandatul de reținere dat de procurorii DNA, marți, pentru abuz în serviciu și luare de mită, informează b1.ro.

La aflarea sentinței, acestuia i s-a făcut rău din nou, iar magistrații au chemat ambulanța pentru a-l transporta la spital. Înainte de a fi dus la Tribunalul Prahova, Bădescu a fost scos din Spitalul Judeţean de Urgenţă, unde fusese internat cu hipertensiune şi glicemie crescută. Edilul reţinut de DNA pentru luare de mită şi abuz în serviciu în dosarul finanţării echipei de fotbal Petrolul Ploieşti cu fonduri de la Consiliul Local a ajuns de urgenţă la spital marţi seară, după ce i s-a făcut rău în timp ce era transportat către arestul Poliţiei Prahova, situat în municipiul Câmpina, la 30 de kilometri de Ploieşti.

ȘTIRI VIDEO GdS

REVIEW / Asus ZenBook Duo, laptopul viitorului

Asus ZenBook Duo, laptopul viitorului, este un laptop foarte interesant, care ofera utilizatorului două display-uri, unul tactil, numit ScreenPad™ Plus și unul clasic, cu rezoluție full HD și diagonală de 14 inch.