9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDemisie în bloc a Consiliului de Administraţie de la TAROM

Demisie în bloc a Consiliului de Administraţie de la TAROM

Consiliul de Administraţie de la TAROM a demisionat în masă. Motivul principal pentru această decizie este acela că operatorul aerian se află pe pierdere, informează b1.ro.

Consiliul de Administraţie de la TAROM a demisionat după o ședință care a avut loc aseară și la care au participat atât Christian Heinzmann, directorul general al companiei, dar și sindicatele. Este a doua conducere care pleacă din companie în numai doi ani, de când Christian Heinzmann a preluat funcţia de director general. Acesta s-a dorit a fi un semnal de alarmă pentru proprietarii companiei.

Lui Christian Heinzman i s-a redus salariul de la 23.000 la 5.000 de euro. În ședința de aseară, acestuia i s-au mai redus anumite prerogative. Una din hotărârile luate a fost desființarea anumitor posturi de conducere și înființarea unui post de director adjunct, care să mai preia din atribuțiile lui Heinzmann. Participanții la ședință consideră că se impune trecerea la o altă etapă care sa faca un plan de restrucuturare pe termen lung.

Tarom are cei mai mulți angajați pe avion. De-a lungul timpului, din cauza condițiilor salariilor, au fost mai multe greve ale piloților.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS