Acasă Actualitate Preşedintele ANRE îşi rezervă dreptul de a contesta în instanţă hotărârea ANI...

Preşedintele ANRE îşi rezervă dreptul de a contesta în instanţă hotărârea ANI privind incompatibilitatea sa

-

(Foto: romanialibera.ro)

Niculare Havrileţ, preşedintele Agenţiei Naţionale de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE), găsit incompatili de către Agenţia Naţională de Integritate (ANI), susţine că după ce a fost numit în această funcţie a întreprins toate demersurile necesare pentru respectarea regimului juridic al incompatibilităţilor, scriu jurnaliştii de la Agenţia de Presă Radio România. Într-un comunicat instituţiei se arată că, după primirea unei înştiinţări oficiale cu privire la acuzaţiile formulate, Niculae Harvileţ îşi rezervă dreptul de a contesta în instanţă hotărârea ANI de a-l declara incompatibil.

Inspectorii de integritate au decis azi că şeful ANRE se află în incompatibiltate pentru că a ocupat, în paralel, în mod nelegal şi funcţia de director general al unei societăţi cu activităţi în domenii aflate în competenţa autorităţii pe care o conduce.

ȘTIRI VIDEO GdS

Ion Prioteasa prezent la inaugurarea dispensarului din Bratovoeşti

Inaugurarea dispensarului din comuna Bratovoeşti a avut loc miercuri, clădire modernizată cu finanțare obținută prin intermediul Programului Național de Dezvoltare Locală (PNDL) II, printr-un proiect cu valoarea totală de peste 2 milioane de lei.