10 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateLansări de carte la Târgul Gaudeamus

Lansări de carte la Târgul Gaudeamus

De la stânga la dreapta: actorul Ilie Gheorghe, George Sorescu, Ion Jianu, părintele Mihalache Tudorică
De la stânga la dreapta: actorul Ilie Gheorghe, George Sorescu, Ion Jianu, părintele Mihalache Tudorică

 

 

 

 

 

 

 

Târgul Gaudeamus, eveniment ce are loc în această săptămână la Craiova, a găzduit astăzi, încă de la ora deschiderii, primele lansări de carte. După prezentarea noutăților editoriale ale Academiei de Studii Economice din București, Editura Aius a lansat volumul ”O țară fericită” de Adi Popescu.

Editura Eikon a venit și ea cu volume noi la Târg. De la ora 16:00, publicul iubitor de lectură a putut participa la lansarea volumelor ”Jurnalul VIII”, autor Marin Sorescu, o ediție îngrijită de George Sorescu, ”Versuri de pe front”, autor Ștefan I. Sorescu (tatăl lui Marin Sorescu), ”În 1983 și 1992 Premiul Nobel trebuia să poarte un nume românesc: Marin Sorescu” şi ”Strigături peste ocean. De la Washington la Craiova”, acestea două din urmă purtând semnătura colegului nostru, Ion Jianu.

”Admirabila tăcere” de Alexandru Mironescu, ”Reversul istoriei. Eseu despre opera lui Mircea Eliade”, de Mihai Gheorghiu, ”Nebunul lui Dumnezeu”, autor Vianu Mureșan și ”Sophia Leopold – Să ne jucăm că facem artă”, de Vianu Mureșan au fost alte lucrări prezentate în premieră publicului craiovean la Târgul Gaudeamus.


Editor: Oana Olaru

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS