3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePercheziţii la firma controlată de fratele lui Sebastian Ghiță

Percheziţii la firma controlată de fratele lui Sebastian Ghiță

Procurorii fac percheziţii la firma 2K Telecom, care aparţine fratelui lui Sebastian Ghiţă, informează Realitatea TV. Percheziţiile mai vizează şi o firmă din Voluntari, judeţul Ilfov, scrie jurnalul.ro. Descinderile au legătură cu o licitaţie de la Ministerul Educaţiei, din 2013.

DNA susţine, într-un comunicat, că „efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracţiuni de corupție, comise în anul 2013, în legătură cu licitaţia organizată de Ministerul Educației Cercetării Tineretului și Sportului pentru proiectul „Internet în şcoala ta”, finanţat integral din fonduri europene”.

„În cursul zilei de 23 februarie 2015, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 2 locații situate în municipiul București și în județul Ilfov, reprezentând sediile unor societăți comerciale.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații și din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei”, se mai arată în comunicatul DNA.

http://jurnalul.ro/stiri/observator/dna-face-perchezitii-la-firma-fratelui-lui-sebastian-ghita-685215.html

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS