17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateÎCCJ a admis cererea Elenei Udrea de a merge luni la Parlament

ÎCCJ a admis cererea Elenei Udrea de a merge luni la Parlament

Instanţa supremă a admis,azi, cererea Elenei Udrea, arestată la domiciliu, de a merge luni la Parlament, pentru a se adresa plenului Camerei Deputaţilor, care va vota o nouă cerere a DNA de arestare preventivă a deputatului PMP, pentru noi acuzaţii în dosarul „Gala Bute”, scrie Mediafax.

Elena Udrea a declarat, la ieşirea din sediul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ICCJ), că judecătorul de drepturi şi libertăţi i-a admis cererea şi va putea fi prezentă luni în plenul Camerei Deputaţilor, pentru a-şi spune punctul de vedere, având în vedere faptul că situaţia „este excepţională în continuare”, fiind vorba de a şaptea şi a opta cerere formulate în două săpămâni de către procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie împotriva sa.

 Deputaţii vor analiza în plen, luni, de la ora 16.00, cererile DNA de începere a urmăririi penale şi respectiv de arestare preventivă a deputatului Elena Udrea, pentru noi acuzaţii în dosarul „Gala Bute”. Comisia juridică a Camerei Deputaţilor a avizat, în 18 februarie, cererile DNA privind încuviinţarea urmăririi penale şi arestării preventive a Elenei Udrea.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS