21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCFR anunță modificări în circulația unor trenuri

CFR anunță modificări în circulația unor trenuri

CFR Călători anunță că în graficele de circulație ale unor trenuri cu grad scăzut de utilizare, în perioada următoare vor interveni modificări.

Din 21 februarie, în unele zile de weekend (vineri, sâmbătă sau duminică), o serie de trenuri Regio care circulă pe rutele Craiova – Orşova şi retur, Orşova – Filiaşi, Drobeta Turnu Severin – Orşova, Arad – Oradea şi retur, Suceava – Ilva Mică, Adjud – Suceava Nord, Suceava Nord – Paşcani, Bucureşti Nord – Ciulniţa, Beclean pe Someş – Sighetu Marmaţiei, Mărăşeşti – Miercurea Ciuc, Miercurea Ciuc – Oneşti, Sighetu Marmaţiei – Cluj Napoca vor fi anulate sau îşi vor reduce parcursul. Din 28 februarie, o serie de trenuri InterRegio care circulă de la Cluj Napoca către Oradea, Iaşi, Timişoara, Râmnicu Vâlcea şi de la Timişoara Nord către Baia Mare, Reşiţa Sud, Beclean pe Someş vor circula doar în anumite zile din săptămână.

Modificările în trafic vor fi anunţate la nivel local în stațiile de plecare/sosire. Toți cei care doresc informații legate de aceste trenuri trebuie să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro – aplicaţia Mersul Trenurilor sau să telefoneze la biroul de informații din stația de plecare.

Pasagerii care au bilete/abonamente la trenurile care nu vor circula vor primi, la cerere, contravaloarea biletelor/călătoriilor, conform Regulamentului de transport pe calea ferată în vigoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS