24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMAE: Nu sunt indicii că victimele accidentului rutier produs în Italia, în apropiere de Milano, ar fi cetăţeni români

MAE: Nu sunt indicii că victimele accidentului rutier produs în Italia, în apropiere de Milano, ar fi cetăţeni români

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a precizat că nu există indicii că cei patru cetăţeni străini care au murit ieri după-amiază într-un accident rutier din Italia ar fi români, aşa cum a relatat presa italiană, informează evz.ro citând Mediafax. „Consulatul României la Milano s-a autosesizat cu privire la ştirea din presă conform căreia patru persoane, posibil cetăţeni români au decedat, luni după-amiază, într-un accident rutier produs în apropierea oraşului italian Milano. Reprezentanţii oficiului consular au solicitat, în regim de urgenţă, detalii poliţiei locale din regiunea Pavia. Conform primelor informaţii comunicate de către reprezentantul poliţiei italiene, până în prezent nu sunt indicii că au fost implicaţi cetăţeni români în acest accident rutier”, se arată în răspunsul Ministerului de Externe transmis agenţiei Mediafax.

MAE mai precizează că „verificările în detaliu continuă, oficiul consular fiind în legătură cu poliţia italiană pentru actualizarea informaţiilor”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS