8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateGoogle marchează Valentine’s Day cu animații şi o colecţie de opere de artă dedicate sărutului

Google marchează Valentine’s Day cu animații şi o colecţie de opere de artă dedicate sărutului

Google marchează Ziua îndrăgostiţilor printr-o serie de logo-uri animate special, invitându-i totodată pe internauţi să experimenteze „un sărut ca niciodată”, scrie Mediafax. În animațiile create de Google de Valentine’s Day, literele „o” din numele motorului de căutare se comportă fie ca nişte îndrăgostiţi care, prinşi de ploaie, se adăpostesc sub umbrele, fie ca doi necunoscuţi care se întâlnesc şi se îndrăgostesc, ca două personaje care îşi trimit mesaje de dragoste cu ajutorul telefoanelor şi chiar se sărută, fie ca doi iubiţi care ascultă muzică la aceleaşi căşti. Animaţiile pot fi distribuite pe reţelele de socializare Google+, Facebook şi Twitter.

De asemenea, de Ziua Îndrăgostiţilor, motorul de căutare Google îi invită pe internauţi să experimenteze „un sărut ca niciodată”. Astfel, toţi cei care vor să facă faţă provocării sunt redirecţionaţi pe pagina Google Cultural Institute, unde pot viziona mai multe imagini care ilustrează tablouri, fotografii şi sculpturi cu persoane care se sărută.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS