22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateElena Udrea, reţinută pentru 24 de ore

Elena Udrea, reţinută pentru 24 de ore

senatorul-daniel-savu-doamna-udrea-a-fost-de-doua-ori-in-sediul-sri-fotografiile-de-la-paris-nu-294420

Elena Udrea, deputat şi fost ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului, a fost reţinută în această seară pentru 24 de ore de către procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA).

Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) a publicat un comunicat prin care a anunțat că procurorii din cadrul DNA – Secția de combatere a infracțiunilor conexe celor de corupție au dispus „punerea în mișcare a acțiunii penale și reținerea pentru 24 de ore, începând cu data de 10 februarie 2015, a inculpatei Elena Gabriela Udrea”.

Potrivit comunicatului DNA, Elena Udrea este acuzată de comiterea următoarelor infracţiuni: trafic de influență (fapte în legătură cu încheierea și derularea acordului cadru de licențiere Microsoft din anul 2009, a contractelor subsecvente și a actelor adiționale la acestea); trafic de influență (fapte în legătură cu derularea contractului e-România); trafic de influență (fapte în legătură cu pretinderea și primirea a 500.000 de euro) şi spălare de bani.

Potrivit documentului citat, Elena Udrea urmează să fie prezentată mâine, 11 februarie, Înaltei Curți de Casație și Justiție, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS