17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUdrea: George Maior mi-a spus despre fotografiile de la Paris, înainte ca ele să devină publice

Udrea: George Maior mi-a spus despre fotografiile de la Paris, înainte ca ele să devină publice

Deputatul Elena Udrea a declarat, sâmbătă, la B1, că directorul SRI George Maior i-a spus despre fotografiile de la Paris, în care apărea alături de şefa DIICOT, Alina Bica, înainte ca acestea să fie făcute publice, precizând că Maior a aflat despre aceste fotografii de la Florian Coldea, scrie Mediafax.

Elena Udrea a precizat că fostul director al SRI, George Maior i-a spus despre fotografiile de la Paris, înainte ca acestea să fie făcute publice. ”Da, mi se spusese că există acele fotografii. Îmi spusese domnul Maior”, a arătat Udrea, precizând că Maior aflase despre fotografii de la Florian Coldea. Pe de altă parte, Udrea a spus că nu crede că SRI a fost implicat, şi crede că Maior nici nu ştia ce s-a întâmplat la Paris, adăugând că, în opinia sa, ”a fost o operaţiune clandestină, făcută în privat”.

Întrebată în ce context i-a spus maior despre aceste fotografii, Udrea a răspuns: ”Mi-a spus întâmplător, cred că pur şi simplu aflase că există acele fotografii şi mi-a spus de ele”. Ea a reafirmat faptul că acuzaţiile sale nu sunt la adresa Serviciului Român de Informaţii ci se referă doar la generalul Florian Coldea. Elena Udrea a mai afirmat că, atunci când şi-a dat seama ce se întâmplă, a început să scrie, menţionând că are notiţe pe 50 de pagini, pe care le-a scris ”pentru că era evident pentru ea ce urma să se întâmple”.
„Sunt notiţe despre cum se întâmplau lucrurile…Mi-am dorit să le scriu şi i-am şi spus domnului Coldea că m-am apucat să scriu tot, pentru că era evident pentru mine ce se va întâmpla şi am vrut să se ştie”, a spus Udrea, adăugând că a făcut acest lucru deoarece, dacă nu apuca să vorbească, dorea ca aceste lucruri să ajungă la oameni.
Udrea a arătat că multe din lucrurile scrise în aceste notiţe sunt şi în denunţul făcut de ea şi că în aceste notiţe sunt foarte mulţi oameni care acum tac. „Nu spun, pentru că nu au curaj”, a adăugat ea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS