14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateO firmă din Gorj primeşte 500.000 de euro pentru a păzi Gara de Nord

O firmă din Gorj primeşte 500.000 de euro pentru a păzi Gara de Nord

După disponibilizările masive din ultimii ani, CFR a găsit aproape jumătate de milion de euro pentru un contract pe un an de zile cu o firmă de pază. Banii se duc către o societate care, potrivit site-ului sursazilei.ro, a aparţinut fostului lider PDL Gorj Marcel Petrică Iacobescu. În timp ce călătorii critică contractul păgubos oficialii de la CFR anunţă că preţul plătit firmei de pază a fost cel mai mic dintre celelalte firme care au participat la licitaţie, potrivit B1TV.

Squad Force, o firmă de apartament cu sediul în Târgu Jiu s-a „lipit” de două contracte de pază în Gara de Nord grupa A și B, sediul sucursalei CF București și diverse active. Fiind o veche clientă a companiei CFR SA, firma din Gorj a câștigat cele două contracte în urma unor licitații prin negociere directă, pentru că administratorii infrastructurii feroviare nu au organizat licitații electronice.

CFR a anunţat că licitaţiile au fost făcute publice în presă încă din septembrie 2014 şi că au fost depuse 5 oferte din partea unor firme de pază, printre care şi cea desemnată căştigătoare.

”Având în vedere criteriul de selecţie – preţul cel mai scăzut – oferta declarată câştigătoare a fost cea depusă de SC SQUAD FORCE SRL”, au afirmat reprezentanți ai CFR.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS