11.7 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAmbasada SUA prezintă: "Accesul persoanelor cu dizabilităţi la educaţie şi locuri de muncă în SUA"

Ambasada SUA prezintă: „Accesul persoanelor cu dizabilităţi la educaţie şi locuri de muncă în SUA”

Ambasada SUA, Biblioteca Națională a României și American Corner București organizează mâine, la ora 14.00, prezentarea „Accesul persoanelor cu dizabilități la educație și locuri de muncă: legislație, politici guvernamentale și exemple de bune practici în SUA”,  susţinută de lector Jane Thompson, M.Ed., specialist în educația și dezvoltarea timpurie a copilului.
Prezentarea va avea loc la Biblioteca Națională a României, Sala American Corner, Bd. Unirii 22, Sector 3, Etajul 1, Corpul E, Sala E 01-03.

Jane Thompson are o experiență de lucru de peste 20 de ani cu familiile și copiii cu nevoi speciale. În SUA, ea a lucrat cu școlile publice din regiunea Montgomery în cadrul programelor pentru sugari și copii mici, educație preșcolară și educația adulților.  Jane este specializată în strategiile de intervenție timpurie și asistență a copiilor cu nevoi speciale.

În timpul prezentării, Jane Thompson va intra in dialog cu invitaţii de la Cluj-Napoca prin video conferinţă organizată între American Corner Bucureşti, găzduit de Biblioteca Naţională a României, şi American Corner Cluj-Napoca, găzduit de Biblioteca Judeţeană “Octavian Goga” Cluj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS