14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateElena Udrea: Am cerut o întrevedere cu cei de la SRI

Elena Udrea: Am cerut o întrevedere cu cei de la SRI

Elena Udrea s-a prezentat şi astăzi la Secţia 2 de Poliţie din Capitală, aşa cum s-a stabilit în urma controlului judiciar impus de procurorii DNA. La ieşirea din secţia de poliţie, Elena Udrea a declarat că este convinsă că acţiunile de denigrare a imaginii sale vor continua după dezvăluirile făcute despre generalul SRI, Florian Coldea.

„Despre Gala Bute se spune că aş fi avut un beneficiu electoral sau de imagine. Pao ce să zicem de un ministru care inaugurează o autostradă sau un ministrul care merge la deschiderea unei şcoli. Asta e acuzaţia care mi se aduce. Nu era campanie electorală, era 2011, nu 2012. Eu spun că abuzurile asupra mea vor continua, iar arestarea este unul dinte ele.
Atacurile la adresa mea vor continua în urma dezvăluirilor despre generalul Coldea. Mă aştept la orice. Nu vedeţi ce se face împotriva mea. Am parte de un tratament special”, a spus Elena Udrea.

Deputatul PMP Elena Udrea este urmărită penal pentru spălare de bani şi fals în declaraţiile de avere, fiind acuzată că a dobândit şi folosit bunuri despre care ştia că provin din infracţiuni. Elena Udrea este sub control judiciar din 29 ianuarie până în 29 martie, în dosarul Microsoft. Udrea nu are voie să plece din Capitală decât cu încuviinţarea prealabilă a procurorului competent şi nici să se apropie de ceilalţi inculpaţi, alţi participanţi la comiterea infracţiunii, martorii din dosar sau să comunice cu aceştia direct sau indirect. În cazul în care va încălca obligaţiile, Elena Udrea riscă arestul la domiciliu sau cel preventiv.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS